Gratis verzending Wekelijks nieuwe producten Shop veilig online

🌟 Betover je Kerst met Sprankelende Sieraden! 🌟

Nog even en dan is het zover…. dan is het KERST🎄 🎁 Met nog maar 11 dagen op de klok, is het hoog tijd om die kerstlijstjes af te vinken.

Sieraden hebben een magische manier om de kerst nog specialer te maken. Of het nu een schitterende ring is die je doet denken aan speciale momenten, oorbellen die je glimlach benadrukken, een ketting die je elegantie benadrukt, of een armband die je pols versiert.

In onze webshop wacht een schatkist vol elegante en stijlvolle sieraden. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een geliefde of jezelf wilt verwennen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Elk sieraad vertelt een verhaal en wordt een tastbare herinnering aan de warmte en liefde van de feestdagen. Wanneer je het uitpakt en de schittering ziet, voel je meteen die feestelijke magie. 🌟

Zowel de dames als de heren kunnen verrast worden met een sieraad onder de kerstboom. En voor de mini-fashionista’s hebben we de een té leuke kindercollectie. Super schattige sieraden die hun kerst nog magischer maken.

Dus waar wacht je nog op? Ontsnap aan de kerststress, pak een warme choco of glühwein, en scroll door onze webshop vol tijdloze juwelen. Bestel nu en ontvang jouw sprankelende verrassing nog op tijd voor het feest! Wij pakken het prachtig voor je in, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van het uitpakken. Makkelijker wordt het niet, toch?

Laat die Kerst-mirakels beginnen! 🌟🎁✨

Blog: 3 keer een reden om te kiezen voor vintage sieraden!

Oldenzaal 11 augustus 2023

Noem ze: ” vintage ”/ ” gedragen ”/ ” second hand ” of een ” occasion ”. Eén ding hebben deze woorden met elkaar gemeen, namelijk: een bewuste keuze!

Wij hebben onze passie tot leven gebracht door Mokieno op te richten. Wij geloven namelijk dat wij de wereld een stukje mooier kunnen maken met onze sieraden. Dit zijn niet zomaar sieraden. Het zijn sieraden met een verhaal en juist dat maakt ze zo bijzonder.

Wij geven jou de drie belangrijkste redenen waarom kiezen voor een vintage sieraad een super goed idee is!

1 Door te kiezen voor vintage sieraden draag je bij aan een duurzame wereld. 

Dit is misschien een inkoppertje, maar toch leggen we het even uit. Sieraden worden al eeuwen lang gemaakt en gedragen. Het is net als de kleding die je uitkiest: je laat zien wie je bent. Door de jaren heen veranderen we allemaal van stijl. Onze kledingkeuze wordt anders en daarmee vaak ook onze keuze in sieraden. 

Tja en wat gebeurd en dan met sieraden die mensen niet meer mooi vinden? Die niet meer passen? Die belanden in sieradenkistjes of worden verkocht aan goudinkoop-kantoren. En juist via deze laatste verkrijgen wij gelukkig onze sieraden. Waarom dat geluk is? De sieraden zouden anders gesmolten worden.  Sieraden die nog mooi en goed zijn. Dat is eeuwig zonde! 

Waarom zouden er in de wereld nieuwe sieraden gemaakt moeten worden? wanneer er nog zoveel moois is! Voor nieuwe sieraden moeten mijnwerkers namelijk goud uit de grond halen. Dit delven is fysiek zwaar en gevaarlijk werk. 

Dus wanneer wij jouw droomring of ander sieraad redden van de smeltpot en een tweede leven kunnen geven, draagt dit bij aan een duurzame wereld.  

2 De sieraden dragen een verhaal met zich mee

Het meest bijzondere aan onze sieraden is dat ze stuk voor stuk uniek zijn en allemaal een geschiedenis met zich meedragen, hun eigen verhaal. 

Neem nou een antiek sieraad uit onze webshop. Hierbij kun je eindeloos wegdromen en fantaseren wanneer jij je afvraagt wat de geschiedenis ervan is. Hoeveel dames zouden het sieraad al hebben gedragen? en zou het sieraad speciaal zijn gemaakt voor een feest in 1912? Zijn het speciale erfstukken? Het sieraad heeft misschien wel de eerste en tweede wereldoorlog meegemaakt en is er nog steeds! Dat is toch wel heel speciaal. 

Maar ook dichter bij onze huidige tijd hebben we te maken met sieraden die verhalen met zich meedragen. Neem onze vintage edelsteen ringen. Welke grootmoeder zou dit hebben gedragen? Is het misschien een verlovingsring geweest? en waar komt de ring vandaan, misschien uit Engeland of Italië? 

Vergeet de nieuwe en ongedragen sieraden ook niet. Hun verhaal lijkt nog niet te zijn begonnen, maar eigenlijk is niets minder waar. Wij verkrijgen deze sieraden door ze op te kopen van een juwelier die bijvoorbeeld met pensioen gaat. Deze juwelier heeft deze ringen persoonlijk uitgezocht en met heel veel liefde in zijn/haar winkel gelegd. 

3 De prijs!

Vintage sieraden zijn voordeliger dan nieuwe sieraden. Waarom is dat eigenlijk? Nou dat is vrij simpel om uit te leggen. De kosten voor het delven van goud, het maken van het sierraad, het uurloon van de steenzetter, kosten voor tussenhandelaren etc. zijn allemaal al betaald.  Dat scheelt nogal! 

Al onze sieraden worden door ons persoonlijk uitgezocht. Daarna worden ze nauwkeurig nagekeken door de goudsmid, die ze ook reinigt en polijst. Pas daarna komen ze in de webshop en in onze winkel terecht. 

Filter

Product categorie
Product categorie
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
419110
Materiaal
Materiaal
Product soort
Product soort