Gratis verzending Wekelijks nieuwe producten Shop veilig online

Ons verhaal

Hoe het begon...

Onder naam ‘’ Kienhorst ‘’ in Oldenzaal is het in 1979 allemaal begonnen. Clemens Kienhorst startte met het kopen van sieraden, van particulieren maar ook bedrijven. In 2008 is Chris in het bedrijf gestapt en heeft deze inmiddels helemaal overgenomen. 

Door de jaren heen hebben zij heel veel sieraden voorbij zien komen, ieder met hun eigen unieke verhaal. Of het nou gaat om een ring die jaren in het bezit is geweest van een familie, of een juwelier die met pensioen gaat, de sieraden dragen allemaal een verhaal met zich mee.

Duurzaam en uniek

Wij, Chris en Linda, willen die sieraden een tweede leven geven en niet verloren laten gaan. Wij vinden het namelijk eeuwig zonde wanneer een goed sieraad gesmolten wordt. Het draagt niet bij aan de duurzaamheid van sieraden en laat het nou net die ene ring zijn die jij zoekt, maar die je niet meer bij een juwelier kunt kopen. En wat zo leuk is? Van alle items hebben wij er maar één. Dat maakt het zo uniek!

Jouw stijl, jouw verhaal

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen stijl en smaak. Van klassiek tot modern en van minimalistisch tot extravagant. De sieraden in onze webshop worden door Linda uitgezocht. Zij laat ze vakkundig schoonmaken en als het nodig is worden ze gerestaureerd. De items in de webshop zijn qua stijl, vorm en oudheid allemaal wisselend van elkaar, want volgens Linda moet er ‘’ a style for every story ‘’ zijn.

Filter

Product categorie
Product categorie
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
419110
Materiaal
Materiaal
Product soort
Product soort