Gratis verzending Wekelijks nieuwe producten Shop veilig online

18 Karaat Gouden Pave Creolen

 645,00

Beschrijving

Deze gouden creolen zijn een lust voor het oog en stralen luxe en elegantie uit. Ze zijn gemaakt van 18 karaat geelgoud en zijn gezet met briljant geslepen diamanten. Deze hebben samen een gewicht van 0.40 ct.

  • 18 karaat goud
  • 3,65 gram
  • 0.40 ct briljant geslepen diamanten

 

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Deze ” 18 Karaat Gouden Pave Creolen ” zijn een lust voor het oog en stralen luxe en elegantie uit. Ze zijn gemaakt van 18 karaat geelgoud en zijn gezet met briljant geslepen diamanten. Deze hebben samen een gewicht van 0.40 ct.

Bij Mokieno shop je unieke sieraden. Uniek? Ja! van al onze vintage tweedehands sieraden hebben wij er maar één. Dus alleen jij hebt dit sieraad.

Wij selecteren de mooiste sieraden voor jou en hebben een breed assortiment. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe gouden ring, een mooie gouden koningsketting of een paar gouden dames oorbellen. Wij hebben het allemaal. Deze sieraden worden vakkundig nagekeken, gereinigd en gepolijst. Zo zijn ze helemaal klaar voor een tweede leven. En wat zo mooi is hieraan? Jij draagt hierdoor bij aan duurzaamheid. Want waarom zouden we al die mooie tweedehands sieraden verloren laten gaan? terwijl ze bij jou voort kunnen bestaan.

Heb jij jouw nieuwe gouden ring gevonden, maar is die niet in jouw maat? Dat is geen probleem, want wij hebben een vermaak service. De goudsmid vermaakt de ring in jouw gewenste maat.

Heb je nog vragen over deze 18 Karaat Gouden Pave Creolen? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je!

Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook, zo heb je het voordeel van persoonlijke begeleiding en kun je rustig sieraden bekijken en passen. Onze winkel zit midden in het gezellige centrum van Oldenzaal. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Volg je ons al op Instagram of  Facebook? Daar houden we je op de hoogte van onze laatste vondsten en nieuwste items.

 

Filter

Product categorie
Product categorie
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
416812
Materiaal
Materiaal
Product soort
Product soort