Gratis verzending Wekelijks nieuwe producten Shop veilig online

18 Karaat Gouden Saffier Hanger Met Diamanten

 220,00

Beschrijving

Deze gouden hanger is gemaakt van 18 karaat geelgoud en witgoud. Centraal staat de prachtige blauwe natuurlijke saffier edelsteen, die extra mooi naar voren komt door witgouden rand die in de hanger is aangebracht. In dit witgoud zijn 4 briljant geslepen diamanten gezet, deze hebben een gewicht van 0.02 ct.

  • 18 karaat goud
  • 1,75 gram
  • natuurlijke saffier edelsteen
  • briljant geslepen diamanten ( 0.02 ct )
  • lengte: 20 mm
  • breedte: 10 mm
  • 3 mm breed oogje

 

Uitverkocht

Deze 18 Karaat Gouden Saffier Hanger Met Diamanten  is ook heel geschikt als sieraad cadeau. Hij is namelijk gezet met een saffier, de geboortesteen van de maand september.

Wij selecteren de mooiste sieraden voor jou en hebben een breed assortiment. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe gouden ring, een mooie gouden koningsketting of een paar gouden dames oorbellen. Wij hebben het allemaal. Deze sieraden worden vakkundig nagekeken, gereinigd en gepolijst. Zo zijn ze helemaal klaar voor een tweede leven. En wat zo mooi is hieraan? Jij draagt hierdoor bij aan duurzaamheid. Want waarom zouden we al die mooie tweedehands sieraden verloren laten gaan? terwijl ze bij jou voort kunnen bestaan.

Heb jij jouw nieuwe gouden ring gevonden, maar is die niet in jouw maat? Dat is geen probleem, want wij hebben een vermaak service. De goudsmid vermaakt de ring in jouw gewenste maat.

Heb je nog vragen over deze 18 Karaat Gouden Saffier Hanger Met Diamanten? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je!

Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook, zo heb je het voordeel van persoonlijke begeleiding en kun je rustig sieraden bekijken en passen. Onze winkel zit midden in het gezellige centrum van Oldenzaal. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Volg je ons al op Instagram of  Facebook? Daar houden we je op de hoogte van onze laatste vondsten en nieuwste items.

 

Gehalte

18 karaat

Materiaal

Goud, Geelgoud

Steensoort

Diamant, Saffier

Slijpvorm

Briljant

Lengte

20 mm

Breedte

10 mm

Extra info

Het oogje is 3 mm breed

Conditie

In zeer goede staat

Artikelnummer

Z226-2262

Gerelateerde producten

Filter

Product categorie
Product categorie
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
416812
Materiaal
Materiaal
Product soort
Product soort