Gratis verzending Wekelijks nieuwe producten Shop veilig online

Double Love | 14K Gouden Hart Hanger

 324,00

Beschrijving

Deze gouden hanger is gemaakt van 14 karaat goud en bestaat uit twee harten die met elkaar verbonden zijn. De hanger is met een afmeting van 40 x 25 mm een opvallend sieraad.

  • 14 karaat goud
  • 3,64 gram
  • lengte: 40 mm ( inclusief oogje )
  • breedte: 25 mm
  • 6 mm breed oogje

 

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Deze Double Love | 14K Gouden Hart Hanger is gemaakt van geelgoud en bestaat uit twee harten die met elkaar verbonden zijn. De hanger is met een afmeting van 40 x 25 mm een opvallend sieraad.

Wij selecteren de mooiste sieraden voor jou en hebben een breed assortiment. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe gouden ring, een mooie gouden koningsketting of een paar gouden dames oorbellen. Wij hebben het allemaal. Deze sieraden worden vakkundig nagekeken, gereinigd en gepolijst. Zo zijn ze helemaal klaar voor een tweede leven. En wat zo mooi is hieraan? Jij draagt hierdoor bij aan duurzaamheid. Want waarom zouden we al die mooie tweedehands sieraden verloren laten gaan? terwijl ze bij jou voort kunnen bestaan.

Heb jij jouw nieuwe gouden ring gevonden, maar is die niet in jouw maat? Dat is geen probleem, want wij hebben een vermaak service. De goudsmid vermaakt de ring in jouw gewenste maat.

Heb je nog vragen over deze Double Love | 14K Gouden Hart Hanger? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je!

Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook, zo heb je het voordeel van persoonlijke begeleiding en kun je rustig sieraden bekijken en passen. Onze winkel zit midden in het gezellige centrum van Oldenzaal. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Volg je ons al op Instagram of  Facebook? Daar houden we je op de hoogte van onze laatste vondsten en nieuwste items.

 

Gehalte

14 karaat

Materiaal

Goud, Geelgoud

Geslacht

Dames

Lengte

40 mm

Breedte

25 mm

Extra info

Het oogje is 6 mm breed

Conditie

In zeer goede staat

Gerelateerde producten

Filter

Product categorie
Product categorie
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
419110
Materiaal
Materiaal
Product soort
Product soort